Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης

    Ημερομηνία:

    Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

    Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή του Σαχέλ και οι πτυχές της εξωτερικής πολιτικής της ευρωπαϊκής οικονομικής ασφάλειας.

    Οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν, επίσης, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσία του Ουκρανού Υπουργού Εξωτερικών, Dmytro Kuleba.

    Της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων θα προηγηθεί άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον ομόλογό τους της Αρμενίας, Ararat Mirzoyan.

    Μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τους ομολόγούς τους των χωρών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.

    ertnews.gr

    ΦΩΤΟ: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...