Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τις μωβ και οι γαλάζιες μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – Οι διαφορές τους και τα χαρακτηριστικά τους

    Ανησυχία σε όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές...

    Οι 3 συνήθειες που μας γερνούν ήδη από τα 35 μας

    Το κλασικό «μια ζωή την έχουμε» έχει συνοδεύσει αμέτρητες...

    Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση

    Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας...