Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    GYMALL

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Έφυγε» ο Στέλιος Σαφαρίκας στα 53 του

    Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο...

    Ο Προμηθέας υπέταξε τον Άρη και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά!

    Με πολυφωνία στην επίθεση και έχοντας τον έλεγχο καθ’...

    Κατέρρευσε τμήμα θερμομόνωσης σε σχολείο της Πάτρας

    Κατάρρευση τμήματος θερμομόνωσης υπόστεγου στο 1ο και 9ο ΕΠΑΛ...