Πάτρα: Η υπέροχη φάτνη στον ναό της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο

    Ημερομηνία:

    Γιορτινό χαρακτήρα έχει πάρει ο ιερός ναός της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο, της Πάτρας.  

    Ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής και σούπερ παππούς Γιώργος Κατσίποδος, έχει κάνει για ακόμα μια φορά μια υπέροχη δουλειά, φτιάχνοντας την φάτνη στον ναό της Αγίας Ειρήνης και δείχνοντας το μεράκι και την τέχνη του.

    Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα της Αγίας Ειρήνης σημειώνεται: “Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε, για την πρωτοβουλία της υπέροχης κατασκευής της φιγούρας της Γεννήσεως του Κυρίου, που κοσμεί την φετινή μας φάτνη έξωθεν του ναού της Αγίας Ειρήνης, στον κύριο Γιώργος Κατσίποδος, τον “Παππού των παιδιών”.

    Συνδρομή είχε και ο κύριος Panagiotis Terzis  τον οποίον τον ευχαριστούμε ομοίως. Και οι δύο φρόντισαν ώστε ο ναός μας να κοσμηθεί λαμπρά ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων. Την κατασκευή της εξωτερικής φάτνης και την διακόσμησή της, ανέλαβαν οι επίτροποι και ο νεωκόρος του ναού. Με το καλό να εορτάσουμε την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος Παλαιστίνιος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση

    Στη σύλληψη ενός 43χρονος Παλαιστίνιου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική...

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μηνιαία «σύνταξη» και η έπαυλη στη Μαδρίτη – Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Τζορτζίνα

    Η προσωπική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή...

    Γιώργος Μαζωνάκης: Ετοιμάζει μηνύσεις, τα αδικήματα προσεγγίζουν κακουργήματα, λέει ο δικηγόρος του

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά κατά συγγενικών του...