Πάτρα: Η υπέροχη φάτνη στον ναό της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο

    Ημερομηνία:

    Γιορτινό χαρακτήρα έχει πάρει ο ιερός ναός της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο, της Πάτρας.  

    Ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής και σούπερ παππούς Γιώργος Κατσίποδος, έχει κάνει για ακόμα μια φορά μια υπέροχη δουλειά, φτιάχνοντας την φάτνη στον ναό της Αγίας Ειρήνης και δείχνοντας το μεράκι και την τέχνη του.

    Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα της Αγίας Ειρήνης σημειώνεται: “Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε, για την πρωτοβουλία της υπέροχης κατασκευής της φιγούρας της Γεννήσεως του Κυρίου, που κοσμεί την φετινή μας φάτνη έξωθεν του ναού της Αγίας Ειρήνης, στον κύριο Γιώργος Κατσίποδος, τον “Παππού των παιδιών”.

    Συνδρομή είχε και ο κύριος Panagiotis Terzis  τον οποίον τον ευχαριστούμε ομοίως. Και οι δύο φρόντισαν ώστε ο ναός μας να κοσμηθεί λαμπρά ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων. Την κατασκευή της εξωτερικής φάτνης και την διακόσμησή της, ανέλαβαν οι επίτροποι και ο νεωκόρος του ναού. Με το καλό να εορτάσουμε την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τις μωβ και οι γαλάζιες μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – Οι διαφορές τους και τα χαρακτηριστικά τους

    Ανησυχία σε όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές...

    Οι 3 συνήθειες που μας γερνούν ήδη από τα 35 μας

    Το κλασικό «μια ζωή την έχουμε» έχει συνοδεύσει αμέτρητες...

    Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση

    Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας...