Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    GYMALL

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο «καίει» τον 51χρονο νονό που κατηγορείται για τον βιασμό του πνευματικού του παιδιού

    Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο 51χρονος νονός που...

    Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο – Η έκθεση του ΟΗΕ

    Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν σε όλον τον κόσμο...

    Φάνης Λαμπρόπουλος: Έδωσε ρεσιτάλ εναντίον όσων πάνε στα νησιά το Πάσχα – «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

    Ο Φάνης Λαμπρόπουλος τα «έβαλε» με όσους περνούν τις διακοπές του Πάσχα σε...