ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε κλοπή 6.000 ευρώ από σπίτι

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε, πριν από ένα μήνα σε οικία σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι στις 23-12-2023, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία ημεδαπού άνδρα σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων και αφαίρεσαν από συρτάρι, το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ.

     Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση των κατηγορούμενων.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δυο κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρουαζιέρα: Τα είχαμε χύμα, μας έρχονται και τσουβαλάτα

    -Η πολεμική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, η οποία φλέγεται...

    Σε απόγνωση και χωρίς χρήματα 40 εργαζόμενοι στην εστίαση στην Πάτρα

    Οι εργαζόμενοι σε καταστήματα της Ηφαίστου είναι σε απόγνωση....

    Ο Ολλανδός αγόρασε το… υπουργείο Εσωτερικών

    Το κτήριο στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 15, που στεγάζει εδώ...