ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Το παράδειγμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή με τις Θείες Λειτουργίες να τελούνται παρουσία πιστών, ακολουθεί η Πάτρα.

    Παρά την απαγόρευση που επιβάλλουν τα περιοριστικά μέτρα, ο Μητροπολιτικός Ναός της Ευγγελίστριας είναι πλήρης (με τους 50 πιστούς που επιτρέπονταν κατά την περιόδο των γιορτών) ήδη από πολύ νωρίς το πρωί.

    Έξω από την εκκλησία, αισθητή είναι η παρουσία της Αστυνομίας η οποία επιβλέπει την κατάσταση και είναι έτοιμη να παρέμβει εφόσον χρειαστεί για την αποφυγή συνωστισμού.

    GYMALL

    Ίδια είναι η εικόνα και στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, με περιπολικό της Αστυνομίας να παρακολουθεί την κατάσταση.

    Μέσα, οι πιστοί τηρώντας τα μέτρα, φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις, παρακολουθούν την εορταστική Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου. Πάντως η Αστυνομία φρόντιζε να απομακρύνει τους πιστούς χωρίς όμως να επιβάλλει πρόστιμα των 300 ευρώ. 

     

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Αγιασμός με αστυνομία έξω από τις εκκλησίες! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαρροή mail – ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή

    Τα μέλη - Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών...

    Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο

    Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το φονικό επεισόδιο έξω...

    ΠΑΤΡΑ: Τρεις ενήλικες στη φυλακή για τα ναρκωτικά στα σχολεία

    Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι 3...