Μάχη για τη ζωή του δίνει 25χρονος τουρίστας που έπεσε με το κεφάλι στα βράχια

    Ημερομηνία:

    Μάχη για τη ζωή του δίνει νεαρός τουρίστας που τραυματίστηκε την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα του Παλιόκαστρου του δήμου Μαλεβιζίου, στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες (19/05) το μεσημέρι όταν ο 25χρονος Φιλανδός επιχείρησε να κάνει βουτιά από τα βράχια που βρίσκονται στην παραλία.

    Οι λουόμενοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και το λιμενικό να σπεύδει στο σημείο.

    Αφού ανασύρθηκε το σώμα του 25χρονου οι διασώστες τον παρέλαβαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε πολλαπλά τραύματα με τα πιο κρίσιμα να είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη.

    Άμεσα ο 25χρονος εισήχθη για χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...