Του έκοψαν τη ρύθμιση χρεών για οφειλή μόλις 0,05 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Επιχειρηματίας στη Μαγνησία (ξενοδόχος) καταγγέλλει πως τα τελευταία χρόνια είχε ρυθμίσει τις οφειλές του στην εφορία, ωστόσο η ρύθμισή του χάθηκε γιατί διαπιστώθηκε πως χρωστούσε το πόσο των 0,05 ευρώ.

    Μόλις διαπίστωσε ότι διακόπηκε η ρύθμιση, απευθύνθηκε (με ηλεκτρονικό αίτημα) στην ΑΑΔΕ. Τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν και για το θέμα θα επιληφθούν από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ.

    Του έκοψαν τη ρύθμιση χρεών για οφειλή μόλις 0,05 ευρώ

    Ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός: «Μμόλις με ειδοποίησαν πως έχω χάσει μια ρύθμιση οφειλών που πληρώνω στην εφορία ευλαβικά και με συνέπεια εδώ και 3 χρόνια, θες με κοβιντ, θες με πλημμύρες, θες με την συντέλεια του κόσμου, εγώ εκεί, Ε171.60 τον μήνα, κάθε μήνα. Και δείτε τι μου έστειλαν ρε φίλε. Και προφανώς λόγω κάποιου δικού τους λογιστικού επαναπροσδιορισμού, αφού έχω πάγια εντολή για το συγκεκριμένο ποσό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...