Καύσιμα: Νέες ανατιμήσεις στις τιμές της βενζίνης

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία σε αγορά και καταναλωτές προξενεί η είδηση για άνοδο των διεθνών τιμών στα καύσιμα αφού αυτή μετακυλίεται συνήθως και στις αντλίες των πρατηρίων.

    Στο Action24 μίλησε ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου εξήγησε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια στάση αναμονής για την τιμή των καυσίμων καθώς η τιμή του μπρεντ ανεβαίνει διεθνώς η οποία δεν έχει περάσει στην ελληνική αγορά.

    Σημείωσε δε ότι είναι πολύ ευάλωτη η αγορά αφού από μια κουβέντα για αύξηση ζήτησης το επόμενο διάστημα εκτίναξε 7% το μπρεντ από τα 77 δολάρια το βαρέλι στα 82,5 μέσα σε πέντε, έξι μέρες. Σήμερα οι τιμές είναι 1,87 ευρώ το λίτρο και 1,61 το diesel ενώ μόνο σε δύο νομούς, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες οι τιμές είναι πάνω από 2 ευρώ.

    Εκτίμησε δε ότι αυξήσεις θα δούμε στην Ελλάδα από το τέλος της επόμενης εβδομάδας εφόσον συνεχιστεί η διεθνής κλιμάκωση των τιμών. Πρόσθεσε ότι μια τάση παραπάνω 2,3 λεπτών θα υπάρξει και λόγω του θέρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...

    ΠΑΤΡΑ: Μόνιμοι άστεγοι στην πλατεία Αγίας Σοφίας (φωτο)

    Μονίμως κατειλημμένα τα δύο συγκεκριμένα παγκάκια στην πλατεία Αγίας...