Κάτω Πατήσια: Ολοκληρωτική η καταστροφή στην πολυκατοικία που πήρε φωτιά – Κάηκαν τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Ολοσχερώς καταστράφηκε η τριώροφη πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια από τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειό της, το βράδυ του Σαββάτου (15.6.24).

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 22:45 σε ισόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο της πολυκατοικίας, όπου παλαιότερα στεγαζόταν κατάστημα επίπλων και υπήρχε μέσα σε αυτό ξυλεία, στη συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου.

Όπως έγινε γνωστό, δύο ηλικιωμένες γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από τον πρώτο όροφο και η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Από τη φωτιά κάηκαν τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στους εξωτερικούς χώρους διαμερισμάτων σε άλλες δύο πολυκατοικίες.

 

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κατερίνα Καινούργιου: Δε θα πιστέψετε σε τι δραστηριότητα πήγε την κόρη της

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα»...

Η Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος στα Faraglioni του Capri

  Η Αλβανίδα μοντέλο Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος...

Πάτρα: Αρχές Νοέμβρη παραδίδονται οι κάρτες για μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο

Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να είναι έτοιμες προς διάθεση...