ΑΧΑΪΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που έπεσαν στο δίμηνο της καραντίνας! Τα “ντου” της Αστυνομιας

    Ημερομηνία:

    Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από την εφαρμογή του οριζόντιου καθεστώτος αναστολής δραστηριοτήτων για την αποτροπή μετάδοσης του covid-19, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 Νοεμβρίου του 2020.

     

    Στην Αχαΐα στο δίμηνο της καραντίνας, πραγματοποιήθηκαν από τα αστυνομικά κλιμάκια 78.281 έλεγχοι στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του covid -19.

     

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας  από τις 6 το πρωί της 7ης Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 το πρωί της 8ης Ιανουαρίου βεβαιώθηκαν 1.668 παραβάσεις που αφορούν σε περιορισμούς μετακινήσεων και 373 για μη χρήση μάσκας.
    Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων, καθώς και σε διοργανωτές εκδηλώσεων σε σπίτια για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων.
    Ειδικότερα βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 σε σούπερ μάρκετ, 2 σε γυμναστήρια, 6 σε σπίτια και 1 σε κατάστημα εποχιακών ειδών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΗΠΑ: Άνδρας κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι

    Ένας άνδρας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται...

    Κ. Σβόλης: Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής για την πολιτιστική κληρονομιά της Πάτρας

    Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής για την πολιτιστική κληρονομιά...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν έλαβε χρηματοδότηση το τρένο από Ρίο μέχρι νέο λιμάνι

    Παρότι η Ελλάδα πέτυχε την πλήρη απορρόφηση των διαθέσιμων ευρωπαϊκών...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Η αδιαφορία που πληρώνουμε όλοι

    Του Θέμη Μπάκα Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια ανησυχητική αποδυνάμωση...