Πάτρα: Με δύο συνεργεία η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

    Ημερομηνία:

    Μετά του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στον πεζόδρομο της Μαιζώνος από τον ανάδοχο της ανάπλασης της Κάτω πόλης.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς στον Max Fm τα συνεργεία στην Μαιζώνος θα είναι δύο, το ένα θα ξεκινάει από την Αράτου και θα πηγαίνει προς την πλατεία Γεωργίου και το άλλο από την Γούναρη προς το κέντρο.

    Με αυτόν τον τρόπο οι εργασίες θα επισπευστούν και το έργο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της δημοτικής αρχής θα προχωρήσει πιο γρήγορα. Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Μελά οι εργασίες στην Μαιζώνος δεν θα παρέμβουν στα πεζοδρόμια όλης αυτής της ακτίνας, οπότε θα υπάρχει πρόσβαση προς τα καταστήματα.

    Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το αίτημα των εμπόρων να μην αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα στον νέο πεζόδρομο και η Μαιζώνος να είναι ένας αμιγώς εμπορικός δρόμος, η δημοτική αρχή φαίνεται να βλέπει την πρόταση αυτή με θετική διάθεση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πατρινή βάπτιση… παρουσία Μητσοτάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1/

    Wednesday: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 2ης σεζόν της σειράς από τα backstage των γυρισμάτων

    Ένα ολιγόλεπτο βίντεο με μία πρώτη «γεύση» της δεύτερης...

    Επίσκεψη της Άννας Διαμαντοπούλου στο Πανεπιστήμιο

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου ως υποψήφια...

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ένα χρόνο περιμένουν Ψυχίατρο στον ΟΚΑΝΑ Αχαΐας

    Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη...
    Best Shop