ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ: Μήνυμα της Γεωργίας Ντάτσικα για όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της φωτιάς

    Ημερομηνία:

    Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Κ Ντάτσικα Γεωργία, η ίδια δήλωσε: «θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Γηροκομείου. Η αμεσότητα και η αφοσίωση που επέδειξαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το προσωπικό του Κωνσταντοπουλείου ιδρύματος και οι εθελοντές ήταν καθοριστικές για την αποφυγή περαιτέρω δυσάρεστων εξελίξεων».

    Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους πυροσβέστες και τις αστυνομικές δυνάμεις που με αυτοθυσία και επαγγελματισμό έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των ηλικιωμένων και του προσωπικού. Η ψυχραιμία και η οργανωτικότητα που επέδειξαν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.

    Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Γηροκομείου, τον Πρόεδρο Δελδήμο Βασίλη και την Γιαννοπούλου Παναγιώτα-ταμεία του Δ.Σ, όπως και όλους τους εργαζόμενους για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντίδρασή τους. Η προετοιμασία και η εκπαίδευσή τους αποδείχθηκαν ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των ηλικιωμένων. Είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή τους και την αδιάκοπη προσφορά τους στην ευημερία των φιλοξενούμενων.
    Εν συνεχεία να πω πολλά ευχαριστώ στους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων Ρίου και Αγίου Ανδρέα για την άμεση ιατρική φροντίδα και εξέταση των ηλικιωμένων, όπως και την σίτισή τους στις δομές που φιλοξενήθηκαν. Πολλά ευχαριστώ στο Ιδρύμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών Η ΕΛΠΙΔΑ και την Πρόεδρο Μανωλοπούλου Τασία, στο Δήμαρχο Πελετίδη Κώστα για την φιλοξενία στη Δομή Αστέγων του Δήμου Πατρέων όπως και τα ξενοδοχεία My Way και Moxy Πάτρας για την δωρεάν φιλοξενία των ηλικιωμένων.

    Επίσης να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες Μανωλόπουλο Ανδρέα που μετέφερε άμεσα τους ηλικιωμένους της ΜΦΗ Κωνσταντοπουλείου, τον Ασκούνη Παναγιώτη για την παροχή νερού και τον Κοτσώνη Θανάση για την μεταφορά των νερών στις δομές που φιλοξενούνταν οι ηλικιωμένοι, αφιλοκερδώς. Επίσης έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς το Προεδρείο του Ιδρύματος Μέριμνα που μας παρείχε βοήθεια στην μεταφορά των ηλικιωμένων πίσω στην βάση τους.

    Να ευχαριστήσω το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρων, το οποίο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθούν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους μετά τη Πυρκαγιά στο Γηροκομείό. Οι πρώτες μετρήσεις είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικές για την υγεία των πολιτών, καθώς και για την ατμοσφαιρική ρύπανση αφού έδειξαν ότι οι συγκεντρώσεις κυμαίνονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τα προβλεπόμενα ημερήσια όρια.

    Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών και των γειτόνων που έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως και την έγκυρη ειδησεογραφική κάλυψη από τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.
    Ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία θα μας κάνει όλους πιο προσεκτικούς και προετοιμασμένους για το ενδεχόμενο μελλοντικών κρίσεων.Είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την ασφάλεια και την ευημερία της κοινότητάς μας.

    Η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα που επιδείξατε μας δίνουν δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτιά στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

    Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Ανακτόριο Βόνιτσας, εκδηλώθηκε πριν...

    Λουκέτο σε 50 e-shops «φαντάσματα»

    Η πιο συνηθισμένη μέθοδος εξαπάτησης είναι η ακόλουθη. Kατά...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: “Τούμπαρε” ΙΧ στον Αϊ Βασίλη

    Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα...

    Ε.Μασκ: «Έχουν προσπαθήσει να με σκοτώσουν δύο φορές τους τελευταίους οκτώ μήνες»

    Ο Έλον Μασκ, με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας κατά...