ΗΠΑ: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

    Ημερομηνία:

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή του πνιγμού της 58χρονης Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ σε πισίνα το πρωί του περασμένου Φεβρουαρίου ενώ οι άλλοι λουόμενοι δεν έκαναν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν, δόθηκε στη δημοσιότητα.

    Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στα ρηχά πισίνας σε αθλητικό κέντρο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία η 58χρονη προσπαθούσε για 25 λεπτά να σωθεί χωρίς κανείς από όσους βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν.

     

    Στο ίδιο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ακόμα και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι περνούσαν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία στην τραγωδία που είχε συμβεί.

    Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

    Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

    Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

    ipa-pisina
    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/7/2024

    13:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Αμβούργο 15:00 COSMOTE...

    Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Ακράτας – Αιγίου

    Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών...

    Το δημοφιλές ρόφημα που θεωρείται «θαυματουργό» – Mπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου, Πάρκινσον και άνοιας, σύμφωνα με μελέτη

    Ένα δημοφιλές ρόφημα παγκοσμίως, αποκτά φήμη για τα απρόσμενα οφέλη του...