ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προσλαμβάνονται μόνιμοι και εξειδικευμένοι υπάλληλοι

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis
    Με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό θα ενισχυθεί, σύντομα, ο Δήμος Καλαβρύτων, ώστε να ενδυναμωθούν νευραλγικές υπηρεσίες του, που σήμερα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε υποχρεώσεις, τόσο στο διοικητικό σκέλος λειτουργίας όσο και σε τεχνικό επίπεδο.
    Ο  δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος που είχε αποστείλει στο υπουργείο Εσωτερικών, ενημερώθηκε προ ημερών ότι εγκρίθηκαν στον Δήμο 5 μόνιμες θέσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ εντός του 2021.
    GYMALL
    Ειδικότερα, πρόκειται για 3 θέσεις Πολιτικών Μηχανικών για την αδύναμη Τεχνική Υπηρεσία, 1 θέση Χημικού Μηχανικού χρήσιμου και για την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού και 1 θέση Πληροφορικάριου για το Τμήμα Διοίκησης.
    Ο κ. Παπαδόπουλος εξακολουθεί, σε κάθε δημόσια παρέμβασή του, να καυτηριάζει τις ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό, αφού καθιστά σε μειονεκτική θέση τον Δήμο, τη στιγμή που προτάσσεται ο ταχύς ρυθμός εκσυγχρονισμού του δημόσιου τομέα. Το ζήτημα αυτό θα συνεχίσει να το θέτει στο υπουργείο και στην Περιφέρεια, προσδοκώντας λύσεις στο πρόβλημα.
    «Απαιτείται τόλμη, βούληση, αποφασιστικότητα και συνεργασία, αφού ο Δήμος Καλαβρύτων διεκδικεί έργα από χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά η προσπάθειά του να επιτύχει ωριμότητα σε μελέτες, τον εμφανίζουν να υστερεί έναντι άλλων Δήμων που διαθέτουν προσωπικό, κάτι που κάνει τον ανταγωνισμό αθέμιτο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης» λέει ο δήμαρχος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ετοιμάζουν εντυπωσιακό σόου στο Αγρίνιο για τα χαλκούνια

    Μεγάλη Παρασκευή στο Αγρίνιο. Τα χαλκούνια κρατούν από την...

    Πάσχα 2024: Πάνω από 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης – Τι δείχνουν τα στοιχεία για άλλες χώρες

    Αναλυτικά τα στοιχεία της 22 Απριλίου 2024 του  Παρατηρητηρίου  Τιμών...

    Στην Πάτρα η Ελενα Κουντουρά

    Μια σύντομη στάση στην  Πάτρα για να πιει ένα καφέ με...