ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΙΟΛΟΓΟΙ – “Ο MPOX ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID”

    Ημερομηνία:

    Ανατροπή στην προέλευση και τις αιτίες της επιδημίας της «ευλογιάς των πιθήκων» δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αυτονάνοσο που προκαλείται από τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19.

    Κορυφαίοι γιατροί σε όλο τον κόσμο προχωρούν για να εκθέσουν τον φόβο της ευλογιάς των πιθήκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως κάλυψη για γνωστές παρενέργειες που συνδέονται με τα εμβόλια mRNA για τον COVID.

    Αυτά τουλάχιστον σύμφωνα με την κορυφαία  ιολόγο Dr Poornima Wagh, και πρώην σύμβουλο του ΠΟΥ ο οποίος αναφέρει ότι δεν βιώνουμε ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων σε όλο τον κόσμο, όπως ισχυρίζεται ο ΠΟΥ, αλλά τα συμπτώματα που βιώνουν όσοι έχουν διαγνωστεί με ευλογιά πιθήκων είναι στην πραγματικότητα μια γνωστή παρενέργεια των εμβολίων mRNA για τον COVID-19.

    Εν τω μεταξύ, ο Δρ Wolfgang Wodarg προειδοποίησε ότι οι ισχυρισμοί του ΠΟΥ για επιδημία της  ευλογιάς των  πιθήκων είναι άλλη μια απάτη και η ασθένεια που παρακολουθούμε είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα του κατεστραμμένου έρπητα ζωστήρα του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει προκληθεί από τα εμβόλια για τον COVID.

    Περιστατικά ευλογιάς των πιθήκων αναφέρονται επί του παρόντος σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο, ενώ οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες δεν αναφέρουν κρούσματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύμη: Πιθανόν από βολίδα ο θάνατος του 39χρονου – Τι αναφέρει το Λιμενικό σε ανακοίνωση του

    Το ταχύπλοο που έφυγε από τις τουρκικές ακτές προσπάθησε...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Κατάληψη ράμπας ΑμΕΑ από… κάδους

    Σε ποιον άραγε πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο για την...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΦΩΤΟ: Βγήκε στη βροχή με σαμπρέλα

    Ισχυροί άνεμοι, δυνατή βροχή, κεραυνοί και χαλάζι προκάλεσαν πλημμυρικά...

    Ανάδειξη Ιαματικών Λουτρών Αράξου-Επίσκεψη Αλεξόπουλου στον χώρο, ο οποίος καθαρίστηκε με σκοπό να αξιοποιηθεί

    Τα Ιαματικά Λουτρά στον Άραξο (θέση «Γκέρμπεσι») επισκέφθηκαν ο...