Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ηλία Θεοδωρόπουλο, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ιδιαίτερη έμφαση στην υποστελέχωση των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας καθώς και τους παράγοντες που οδηγούν στο μειωμένο ενδιαφέρον των ιατρών να ενταχθούν στο Ε.Σ.Υ.

    Επιπλέον, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. για την ένταξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Δίκτυο των Υγιών Περιφερειών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και την ανάγκη εφαρμογής δράσεων με στόχο την άρση των ανισοτήτων στην υγεία, την υγιή γήρανση, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

    Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και Ιατρικών Συλλόγων προκειμένου να διασφαλιστεί η  έγκαιρη, ασφαλής  και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μελάς για την Μαιζώνος: «Αν σταματήσει η χρηματοδότηση, μπορεί να σταματήσει το έργο»

    Μια αναλυτική εικόνα έδωσε  ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου –...

    Αιτωλοακαρνανία: Πυρκαγιά από κεραυνό σκότωσε 150 ζώα σε στάβλο, δείτε φωτογραφίες

    Μεγάλη καταστροφή προκάλεσε κεραυνός, που προκάλεσε φωτιά σε στάβλο στον Εμπεσό...
    Best Shop