Οι υποψήφιοι για τη θέση του παρουσιαστή στο μουσικό talent show «The Voice»

    Ημερομηνία:

    Πόλεμος στα… χαρακώματα για το «The Voice»! Χωρίς τον Γιώργο Λιανό θα μείνει το μουσικό talent show του Σκάι, καθώς ο οικοδεσπότης του, λόγω της εσπευσμένης έναρξης του «Survivor», θα βρεθεί πιο νωρίς στον Αγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να μείνει κενή η θέση του στο «Τhe Voice».

    the voice040942
    Σάκης Ρουβάς

    Τρία πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να κρατήσουν το τιμόνι του «The Voice». Φήμες θέλουν τον Σάκη Ρουβά, τη Βίκυ Καγιά και την Μπέττυ Μαγγίρα να ερίζουν για τη θέση του Γιώργου Λιανού. Βασικά στελέχη του Σκάι βλέπουν πολύ πιθανή μια εσωτερική μετακόμιση του Σάκη Ρουβά.

    the voice040941
    Βίκυ Καγιά

    Ο σόουμαν-τραγουδιστής μπορεί κάλλιστα να αφήσει τη μία από τις τρεις κόκκινες καρέκλες του «The Voice» και να μετακομίσει στη σκηνή του σόου. Το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές με επιτυχία στο παρελθόν, κυρίως ως οικοδεσπότης του «X-Factor», πρώτα στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στον Σκάι. Το δεύτερο όνομα που ακούγεται για τη θέση του Γιώργου Λιανού είναι αυτό της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια έχει την εμπειρία των βραδινών σόου από τη θητεία της στo ριάλιτι μοντέλων «GNTM», αλλά και στο χορευτικό σόου «Dancing with the Stars», που μεταδόθηκε για μία σεζόν από τη συχνότητα του Star.

    the voice04094
    Μπέττυ Μαγγίρα

    Πάντως, τo νέο όνομα που κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό της Μπέττυς Μαγγίρα. Κακά τα ψέματα, η Μπέττυ είναι μια εξαιρετική περφόμερ, με εμπειρία στα ζωντανά σόου. Πολυσχιδής καλλιτέχνιδα, έχει βάλει την υπογραφή της σε πρωινές εκπομπές ως βασική παρουσιάστρια και όχι μόνο. Οσον αφορά την επιτροπή, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχίσουν τελικά να κάθονται στις κόκκινες καρέκλες τους η Ελενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης. Βέβαια, ακούγονται και άλλα ονόματα για την κριτική επιτροπή, όπως η Μαρίνα Σάττι και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημόσιο: Το νέο καθεστώς μόνιμων προσλήψεων – Τι αλλάζει με τη μοριοδότηση της εντοπιότητας

    Ένα νέο καθεστώς προσλήψεων στο δημόσιο φιλοδοξεί να φέρει το νομοσχέδιο το οποίο...

    Μόναχο: Πυροβολισμοί έξω από το προξενείο του Ισραήλ

    Συναγερμός σήμανε στο Μόναχο μετά την επίθεση από άνδρα έξω από...

    Γαλλία – Ζιζέλ Πελικό: Ο κόσμος μου κατέρρευσε, θυσιάστηκα στον βωμό της ακολασίας

    Με την κατάθεση της Ζιζέλ Πελικό συνεχίζεται σήμερα (05.09.2024)...
    Best Shop