Τσέντι Οσμάν: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του νέου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού που θα εντυπωσιάσει το ΟΑΚΑ

    Ημερομηνία:

    Ο Τσέντι Οσμάν βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (8/9/2024) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος σούπερ σταρ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του τριφυλλιού και θα φέρει μαζί του στην Ελλάδα την εντυπωσιακή Τουρκάλα σύζυγό του, Έμπρου Σαχίν.

    Η Τουρκάλα ηθοποιός, Έμπρου Σαχίν, αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της στο ΟΑΚΑ. Η σύζυγος του Τσέντι Όσμαν θα αποκτήσει μόνιμη θέση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα στηρίζει το τριφύλλι και τον αγαπημένο της, από τη νέα σεζόν.

    Η Έμπρου Σαχίν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

    Η Τουρκάλα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρας το 2026 στο κινηματογράφο, όταν έπαιξε στην ταινία «Kan Parası», ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2017 στη σειρά «Savaşçı». Το 2019 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Hercai» και στην ταινία «Şuursuz Aşk».

    Η 29χρονη εργάζεται και ως μοντέλο στα social media και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθους.

     

    Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Ιούλιο του 2022, με τον γάμο τους να γίνεται στη Βόρεια Μακεδονία, απ’ όπου κρατούν οι ρίζες του νέου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού.

     

     

     

    Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2022, όταν η Τουρκία είχε αντιμετωπίσει την Ελλάδα σε φιλικό παιχνίδι για το τουρνουά Ακρόπολις.

     

    Το νεόνυμφο τότε ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί στη χώρα μας, με την 29χρονη ηθοποιό να «αναστατώνει» το ΟΑΚΑ με την παρουσία της.

    Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πηγαίνει παντού μαζί. Η Έμπρου Σαχίν αναμένεται να βρίσκεται συνέχεια στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να στηρίξει τον αγαπημένο της Τσέντι Όσμαν, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα επίπεδο τον Παναθηναϊκό, έχοντας μεγάλη εμπειρία από το NBA.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάζεψε τα πράγματά του από την Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης – Παραιτήθηκαν οι δύο διευθυντές του Γραφείου Τύπου

    Ο Στέφανος Κασσελάκης άδειασε από τα πράγματά του το γραφείο του...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11-9-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΥΝ/ΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛ.ΑΣ ΕΤΩΝ 93 Κηδεύουμε την...

    Με κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην ΔΕΘ ο Αντώνης Κουνάβης – ΦΩΤΟ

    Στην ΔΕΘ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ...

    Σοκ στην Αυστραλία: Πέταξε καυτό καφέ σε μωρό και έφυγε από τη χώρα – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

    Διεθνές ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για την σύλληψη ενός άνδρα...
    Best Shop