Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλά για την επίθεση από χελώνα καρέτα καρέτα

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε ο Νεκτάριος, ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για το ατύχημα που είχε με την χελώνα καρέτα – καρέτα στην Ανάβυσσο.

    Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν το συνεργείο γνωστής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών πραγματοποιούσε γύρισμα σε παραλία της περιοχής.

    Ωστόσο, την ώρα των γυρισμάτων παρατήρησαν πως μία χελώνα καρέτα-καρέτα είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα, με αποτέλεσμα ο πρωταγωνιστής της ταινίας να σπεύσει να τη βοηθήσει και να απεγκλωβίσει.

    Βούτηξε στη θάλασσα και την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα… οπίσθια. Ο άνδρας βγήκε αμέσως έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.

    «Μου άφησε σημάδι»

    Ο Νεκτάριος, ο πρωταγωνιστής που είχε το ατύχημα, μίλησε στο MEGA για τα όσα συνέβησαν.

    «Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη» ανέφερε αρχικά.

    Στη συνέχεια η εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, όπου ο Νεκτάριος βγήκε από την θάλασσα και έδειξε στους συνεργάτες του το σημάδι στα οπίσθια.

    «Αφού δεν στο έκοψε… Ωωωωω μ@λ@κ@…» ήταν μερικές από τις αντιδράσεις με τον Νεκτάριο να λέει: «Έλα ρε παιδιά ένα τσίμπημα είναι! Καλά είμαι…».

    Σε ερώτηση για το αν συνεχίστηκαν τα γυρίσματα μετά το συμβάν είπε: «Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά αλλά εκείνη την στιγμή επικράτησε ένας μικρός πανικός. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Ανάβυσσο».

    Όσο για τον τίτλο της ταινίας είπε ότι δεν τον γνωρίζει ακόμα, με την Ανθή Βούλγαρη να του λέει αστειευόμενη «στα δίχτυα της καρέτα-καρέτα».

    Τέλος, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη ρώτησαν τον Νεκτάριο και για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να λέει πως συνειδητά δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο.

    Δείτε το βίντεο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα φανάρια… θα αποκτήσουν και τέταρτο χρώμα – Πότε, ποιο και τι θα σημαίνει;

    Αν είστε άνετοι με τα σημερινά πράσινα, πορτοκαλί και...

    Βραβεία Όσκαρ: «Έτοιμη» η ελληνική επιτροπή επιλογής υποψηφιότητας – Ποια τα νέα μέλη

    Με ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού έκανε γνωστή τη...

    «Αλλα κόλπα» και στην Πάτρα με την ψηφιακή κάρτα εργασίας!

    «ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ… ΜΕΤΟΧΟΥΣ Τι και αν η υπουργός Νίκη...

    Ανησυχητική αύξηση γαστρεντερικών καρκίνων – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

    Τα δεδομένα αυτά αφορούν κυρίως σε νεοπλάσματα του γαστρεντερικού. Η μεταβολή στην...
    Best Shop