Ένοχη για σεξ με 16χρονο ώστε να πέσει στα μαλακά, δήλωσε καθηγήτρια στις ΗΠΑ – Την «έκαψαν» φωτογραφίες του με γρατζουνιές στην πλάτη

    Ημερομηνία:

    Ένοχη για σεξουαλική συνεύρεση με έναν 16χρονο μαθητή της δήλωσε η 26χρονη καθηγήτρια Μαθηματικών στο Μιζούρι των ΗΠΑ, Χέιλι Κλίφτον-Κόρμακ, η οποία είχε γίνει τσακωτή τον περασμένο Ιανουάριο.

    Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η 26χρονη έβαζε άλλους μαθητές να κρατάνε τσίλιες προκειμένου εκείνη ανενόχλητα να κάνει σεξ με τον 16χρονο.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες το στοιχείο που «έκαψε» την εκπαιδευτικό ήταν οι φωτογραφίες του 16χρονου με γρατζουνιές στην πλάτη τις οποίες έδειξε σε αστυνομικούς συμμαθητής του όταν τους ενημέρωσε για την ανάρμοστη σχέση.

    Η Κλίφτον-Κόρμακ δήλωσε ένοχη για σεξουαλική συνεύρεση με μαθητή, αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση 4 ετών στην πολιτεία του Μιζούρι.

    Η 26χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε προκειμένου να αποφύγει βαρύτερα αδικήματα όπως κακοποίηση, αποπλάνηση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

    Missouri Math Teacher Accused of Sex with Student | Court TV

    Το επόμενο κεφάλαιο για την υπόθεση θα είναι η παραπομπή σε δίκη του πατέρα του 16χρονου, Μαρκ Κρέιτον, ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου καθώς γνώριζε για τη σχέση του γιου του με την 26χρονη αλλά την κάλυπτε.

    Η υπόθεση αυτή, σύφμωνα με εισαγγελικές πηγές, θα εκδικαστεί όταν ολοκληρωθούν οι ποινικές διαδικασίες για την καθηγήτρια.

    Η ιστορία της ανάρμοστης σχέσης

    Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ένας μαθητής κατήγγειλε στο σχολείο του τη σχέση της 26χρονης εκπαιδευτικού με τον 16χρονο, παρουσιάζοντας φωτογραφίες του συμμαθητή του με γρατζουνιές στην πλάτη. Όπως είπε ο καταγγέλλων μαθητής, «οι γρατζουνιές έγιναν από την Χέιλι αφού το θύμα έκανε σεξ μαζί της στο στενό του σπιτιού μου».

    ipa-kathgitria
    ipa-kathgitria2

    Σύμφωνα με τον μαθητή, η καθηγήτρια μαθηματικών είχε ήδη μπλεξίματα στο παρελθόν «επειδή ήταν πολύ κοντά σε μαθητές».

    Στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί, η 26χρονη, η οποία είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, συχνά φορούσε «στενές ή κοντες μπλούζες» αλλά και «στενά καλσόν για να επιδεικνύει τη σχισμή των γεννητικών της οργάνων (σ.σ. camel toe στο πρωτότυπο)».

    Παράλληλα, όπως φέρεται να έχει καταθέσει μάρτυρας, όταν ο πατέρας του 16χρονου είχε ενημερωθεί για την παράνομη σχέση, είχε απαντήσει ότι το γνώριζε.

    ipa-kathgitria3
    ipa-kathgitria4

    «Αντί να καταγγείλει την σχέση, συνέχισε να τους καλύπτει, ενώ έφτασε στο σημείο να επιστρέψει στην καθηγήτρια να έρθει στο σπίτι του για να δει το θύμα με τον ίδιο να είναι παρών» αναφέρεται στη δικογραφία.

    Όταν, δε, κάποια παιδιά είπαν στον Κρέιτον ότι θα αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν, εκείνος φέρεται να τους απάντησε ότι «θα το κάνουν πίσω από την πλάτη μου, οπότε είναι καλύτερο να το επιτρέπω να συμβαίνει».

    Ο ίδιος φέρεται, επίσης, να έχει πει ότι θα έλεγε ψέματα, αν έπρεπε να καλύψει τον γιο του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει κάποιος μέσα από το OnlyFans

    Η συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans έχει γίνει μια προσοδοφόρα υπηρεσία για τους...

    Ολοκληρώθηκε το δύσκολο χειρουργείο του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

    Ο μικρός Γιαννάκης, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με...

    Σχολεία: Γιατί θα είναι κλειστά στις 27 Σεπτεμβρίου

    Τα σχολεία της χώρας, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια,...

    ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ: Εντονες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους του κλάδου για την επιβολή τέλους 20 ευρώ ανά επιβάτη

    Για στοχοποίηση της κρουαζιέρας κάνει λόγο – ανεπίσημα –...
    Best Shop