ΕΡΙΞΕ “ΤΑΠΑ”… ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ: Ο Πατρινός Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ

    Ημερομηνία:

    Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ, διατηρώντας τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, καθώς και τη θέση του εκπροσώπου της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία το απόγευμα της Κυριακής (15/9).

    Ο επικεφαλής της ΕΟΚ διατήρησε τη θέση του και επικράτησε με ποσοστό 77%. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου.

    Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 565 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.

    Στο ΔΣ θα βρίσκονται 16 σύμβουλοι από πλευράς του νυν προέδρου, ενώ μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εξελέγη από τον συνδυασμό “Πρώτα το Μπάσκετ”.

    Αναλυτικά οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Γιάννης Μπουρούσης, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ “ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”: Το ενωμένο, αυτόνομο και ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει ελπίδα και διέξοδο στον λαό

    του Αχιλλέα Ροδίτη Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης σε...

    Φρίκη σε νησί των Κυκλάδων – Θύμα βιασμού 14χρονη από 35χρονο

    Μια ακόμα σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης βλέπει το φως...

    Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου – «Πώς πήρε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να καταλάβω»

    Ύστερα από 82 ημέρες παραμονής στις φυλακές, ο Απόστολος Λύτρας,...

    Κύπελλο Ελλάδας: Αύριο η κλήρωση της 4ης φάσης

      Αύριο το μεσημέρι (14:00) θα διεξαχθεί στα γραφεία...
    Best Shop