ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΧΑΪΑΣ: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις

    Ημερομηνία:

    Στο πόδι βρίσκονται οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Αχαΐας μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Παραλία αλλά και την αποδυνάμωση από προσωπικό των υπηρεσιών εξαιτίας των αποσπάσεων σε άλλες διευθύνσεις.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χαράλαμπος Τσίτσικας δηλώνει στη «Γνώμη» πως οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα εάν δεν δοθεί λύση με την ενίσχυση προσωπικού και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν το ένστολο δυναμικό.

    «∆εν πάει άλλο. Είναι μονόδρομος ο αγώνας μας με διάφορες μορφές
    κινητοποιήσεων εάν δεν υπάρξουν λύσεις. Λόγω των αποσπάσεων έχει αποξηλωθεί η ∆ιεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και ιδίως πολλές νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η Τροχαία Πατρών με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πόλη, η ΟΠΚΕ η οποία έχει μείνει με το μισό προσωπικό, έχουν αποξηλωθεί τα τμήματα και αδυνατούν πολλές φορές ακόμα και να βγάλουν περιπολικό. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που υποχρεωτικά αποσπώνται σε άλλες υπηρεσίες εκτός νομού δεν
    πληρώνονται» αναφέρει στη «Γνωμη” ο κ. Τσίτσικας.

    ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    Προσθέτει, δε πως «από τον Απρίλιο το Αρχείο έχει να εγκρίνει τα υπομνήματα και εξακολουθεί να εκδίδει αποφάσεις για αποσπάσεις, χωρίς να στέλνουν χρήματα ή να εγκρίνουν τουλάχιστον τα παλιά. Από τους 103 αποσπασμένους αστυνομικούς αντιστοιχεί στον καθένα κατά μέσο όρο το ποσό των 1.700 ευρώ. Χρειάζεται δηλαδή πάνω από 170.000
    ευρώ η διαχείριση της ∆ιεύθυνσης για να καλύψει το κόστος των αποσπάσεων, κάτι που είναι αδύνατον όσο το Υπουργείο δεν αποστέλλει τα κονδύλια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είναι ανατριχιαστικό»: Τι συμβαίνει στα δόντια μας όταν χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδα;

    Ενώ οι οδοντογλυφίδες μπορεί να αποτελούν βασικό στοιχείο σε...

    Γερμανία: Μυστήριο με τη δολοφονία Ελληνίδας – «Η αστυνομία δεν μας έχει πει τίποτα» –

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία Ελληνίδας στο Κουνζελσάο της Γερμανίας με τους συγγενείς...
    Best Shop