ΠΑΤΡΑ: Δεν ασκήθηκε καμία δίωξη στον καθηγητή Πανεπιστημίου που φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικη! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΑΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε παρεξήγηση αποδίδει ο συνήγορος υπεράσπισης του καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, δικηγόρος Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε καφέ στην περιοχή του Μαρκάτου. Ο καθηγητής Πανεπιστημίου συνελήφθη μετά από καταγγελία από τρίτους και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων διότι φέρεται να φωτογράφισε ανήλικη. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος δεν του άσκησε ποινική δίωξη, διέταξε όμως προκαταρκτική εξέταση και αφέθηκε ελεύθερος.

    Ο συνήγορος υπεράσπισής του, δικηγόρος Πατρών Κωνσταντίνος Κρεμμύδας ανέφερε στην «Γνωμη» πως «αν οι αναφορές ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα όσον αφορά στον εντολέα μου, η εξέλιξη θα ήταν άσκηση ποινικής δίωξης και παραπομπή του υπαίτιου στα αρμόδια δικαστήρια. Η μη άσκηση ποινικής δίωξης από τον αρμόδιο εισαγγελέα αποδεικνύει ότι υπήρξε μια παρεξήγηση που είχε ως συνέπεια την ταλαιπωρία των εμπλεκομένων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Έρχονται τα τελευταία 40άρια του Αυγούστου – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

    Ένα κύμα ζέστης που θα φτάσει το θερμόμετρο λίγο πάνω από...

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ “ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ” ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ: Εδρασαν σε δύο super market της ίδιας αλυσίδας! Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ.

    Διπλό χτύπημα τα ξημερώματα στην ίδια αλυσίδα super market...

    Ο Γουίλεμ Νταφόε «ντύνεται» Ωνάσης, χορεύει γυμνός ζεϊμπέκικο και μας προσκαλεί σε ένα κινηματογραφικό «Πάρτι Γενεθλίων»

    Εντυπωσιακά σκηνικά που παραπέμπουν στην Ελλάδα του ’70, εξαιρετικές...