Efood: Επενδύει στα καταστήματα γειτονιάς με νέο concept

    Ημερομηνία:

    Στο φυσικό δίκτυο αγορών επεκτείνεται η efood, με το νέο concept καταστημάτων μικρής λιανικής «efood local», στοχεύοντας να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών σε επίπεδο «γειτονιάς».

    Μετά το πρώτο κατάστημα που ήδη λειτουργεί στην περιοχή Γουδή, κοντά στο νοσοκομείο Παίδων, μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του και το δεύτερο efood local στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Πεντέλης. Το κάθε κατάστημα του δικτύου που σκοπεύει να αναπτύξει το επόμενο διάστημα η efood θα είναι προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες της περιοχής. Έτσι, όπως το πρώτο κατάστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της συγκεκριμένης περιοχής, στο νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, λόγω του σημείου του, θα υπάρχουν επιπλέον και τραπεζοκαθίσματα για παραμονή στον χώρο του καταστήματος καθώς και χώρος στάθμευσης.

    Με βάση την πορεία και τη «δυναμική» των δύο πρώτων καταστημάτων, θα δημιουργηθεί το α’ εξάμηνο του 2025 και το πλάνο ανάπτυξης του συνολικού δικτύου των efood local, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο κ. Χάρης Τάκας, General Manager της Εfood κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο… πόλεμος των μετεωρολόγων: Ανάρτηση – «φωτιά» του Γιάννη Καλλιάνου κατά συναδέλφων του – «Προγνώστες του Πανικού»

    Λάβρος κατά μερίδας συναδέλφων του μετεωρολόγων εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος,...

    Meta: Αυτά είναι τα γυαλιά «Orion» του Ζούκερμπεργκ που «ελέγχονται από τον εγκέφαλο» – «Είναι το μέλλον της ανθρώπινης επικοινωνίας»

    Η Meta παρουσίασε πρόσφατα τα πρωτότυπα επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality/AR) γυαλιά «Orion», που...

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ: Το πιτόγυρο θα «πετάξει» στα 4 ευρώ!

    Εντονο προβληματισμό προκαλεί στους χιλιάδες καταναλωτές και πολίτες η...
    Best Shop