ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ

    Ημερομηνία:

    Νεότερα στοιχεία για τον καιρό έδωσε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

    Όπως είπε: «Το Σάββατο θα έχουμε γενικευμένη κακοκαιρία που θα επηρεάσει όλες τις περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά και σε πολλές περιοχές και σε πεδινές περιοχές. Στην Αρκαδία, Αχαΐα, Κορινθία και στη κεντρική Στερεά θα σημειωθούν σφοδρές χιονοπτώσεις με μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη πιθανότητα να έχουμε και χιονόστρωση».

    Ο Γιάννης Καλλιάνος όμως είπε ακόμα ότι: «Σε υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα θα χιονίσει στην Αττική το Σάββατο αλλά από αργά το βράδυ μέχρι το ξημερώματα της Κυριακής θα χιονίσει και στα Βόρεια Προάστια. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ίσως έχουμε και εξάρσεις με χιονοποπτώσεις σε χαμηλότερα υψόμετρα περίπου από υψόμετρα όπως της Ηλιούπολης, του Ζωγράφου και βορειότερα στο νομό Αττικής».

    Η αίσθηση του ψύχους θα είναι πάρα πολύ έντονη. Την Κυριακή το πρωί και την Δευτέρα η θερμοκρασία στην Φλώρινα θα πέσει στους -16 βαθμούς Κελσίου αλλά η αίσθηση στο σώμα θα φτάσει τους -21.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Νεκρή γυναίκα στην Ροδιά

    Την τελευταία της πνοή στην θάλασσα άφησε χθες το...

    ΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα στον 62χρονο που προκάλεσε τροχαίο και ακρωτηριάστηκε 53χρονη

    Την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών...

    Μουντιάλ Συλλόγων 2025: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά η Φλουμινένσε, 2-1 την Αλ Χιλάλ

    Η Φλουμινένσε έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της...

    Την Ιερά Μονή Βατοπεδίου επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθωνική Πολιτεία, ο...