ΠΑΤΡΑ: Μαλλιοτραβήχτηκαν μαθήτριες για ένα αγόρι σε σχολείο στην Περιβόλα! Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους

    Ημερομηνία:

    Την «μόδα» των διαπληκτισμών μεταξύ ανηλίκων που έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα μιμήθηκαν δύο κοπέλες σε σχολείο της Πάτρας.

    Συγκεκριμένα, σε Γυμνάσιο στην Περιβόλα, δύο μαθήτριες 13 και 15 ετών πιάστηκαν στα χέρια μετά το τελευταίο κουδούνι της ημέρας, εντός του προαυλίου του σχολείου.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με πληροφορίες  μεγαλύτερη σε ηλικία κοπέλα φέρεται να ξεκίνησε τον τσακωμό, με τα δυο κορίτσια να μαλλιοτραβιούνται  ενώ το κίνητρο δείχνει πως ήταν η «αντιζηλία».

    Οι ανήλικες και οι μητέρες του οδηγήθηκαν στο Γ’ ΑΤ Πατρών και στη συνέχεια στην Ασφάλεια όπου αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν όλοι.

    Σε βάρος των κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση και σε βάρος των μητέρων για παραμέληση εποπτείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σιδηρόδρομος: Νέα ταλαιπωρία για το κοινό – Βάζουν λουκέτο στα εκδοτήρια εισιτηρίων

     Με γνώμονα την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού...

    Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η Άννα Βίσση είναι η κοπέλα μου, τα έχουμε

    H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι γνωστή για το χιούμορ της και αυτό...

    Ισπανία: Η απίστευτη ιστορία ενός οικοδόμου που κέρδισε 6,5 εκατ. ευρώ στη λοταρία και η τράπεζα τα έχασε όλα

    Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Ισπανία και ενώ ένας άνδρας της βιοπάλης πίστευε...

    ΕΙΝΑΠ – Παθολογικές Κλινικές νοσοκομείων: Πληρότητα που αγγίζει το 400%

    Πληρότητα που αγγίζει το 400% στις Παθολογικές Κλινικές νοσοκομείων...