Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε. κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος πραγματοποίησε, πρόσφατα, επίσημη επίσκεψη σε λιμάνια και ερευνητικά κέντρα, με έμφαση στην λιμενική βιομηχανία, της Φινλανδίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της συνεργασίας και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της λιμενικής διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μεταξύ άλλων, ο κ. Αναστασόπουλος βρέθηκε στα λιμάνια του Τουρκού και του Χάνκο, τα οποία μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Λιμένα Πατρών.

    Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στη διαχείριση των εμπορευματικών ροών, τις πράσινες τεχνολογίες και τις αναπτυξιακές στρατηγικές, με στόχο την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και την προοπτική συνεργασίας μεταξύ των συγκεκριμένων λιμανιών. Η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και η υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων, με απώτερο στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους χρήστες των λιμένων.

    «Η άμεση συνεργασία με λιμάνια, όπως αυτά του Τουρκού και του Χάνκο, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του λιμένα Πατρών, τόσο σε επίπεδο τεχνογνωσίας όσο και σε επίπεδο διεθνούς δικτύωσης», δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος. «Οι κοινές μας προκλήσεις και προτεραιότητες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για όλες τις πλευρές».

    Οι συνομιλίες συνεχίζονται, με τη φιλοδοξία να προκύψουν συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο άμεσο μέλλον, ενισχύοντας το ρόλο των λιμένων αυτών ως κόμβων διακίνησης εμπορευμάτων και ανάπτυξης.

    Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει τις διεθνείς του επαφές και να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του.

    Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ Σε λιμάνια της Φινλανδίας ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΓΣΕΕ αποφάσισε 24ωρη απεργία στις 20 Νοεμβρίου

    Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας στις 20 Νοεμβρίου 2024 αποφάσισε η...

    Καλάβρυτα: Στις φλόγες δύο σπίτια στη Λυκούρια – Απομακρύνθηκε με ασφάλεια ηλικιωμένη

    Συναγερμός σήμανε στην Λυκουρία Καλάβρυτων αργά το απόγευμα της Δευτέρας (30.09.2024)...

    Στο νοσοκομείο δύο υπάλληλοι καθαριότητας έπειτα από έκρηξη μπαταρίας αυτοκινήτου μέσα σε κάδο

    Δύο εργαζόμενες στην υπηρεσία καθαριότητας του Ρεθύμνου τραυματίστηκαν, όταν μπαταρία αυτοκινήτου...

    Φωτιά στην Κορινθία – Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

    Σχεδόν στη θάλασσα έφτασε η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες...
    Best Shop