ΠΑΤΡΑ: Κατηγορείται για βιασμό 13χρονης

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης που σόκαρε την Ηλεία το 2019. Φερόμενο ως θύμα, μια έφηβη που δεν είχε συµπληρώσει τα 14 της χρόνια, όταν –όπως υποστηρίζει- έπεσε θύµα βιασµού από τον πρώην σύζυγο της µητέρας της! Ο 55χρονος άνδρας από χωριό της Ηλείας, ο οποίος βρίσκεται αντιµέτωπος µε τις κατηγορίες του βιασµού κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης θετής του κόρης, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, αποπλάνησης και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αρνείται κατηγορηµατικά τα όσα του καταλογίζει η κόρη της πρώην συζύγου του και υποστηρίζει πως είναι αθώος. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε το φθινόπωρο του 2019, όταν η ανήλικη έσπασε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας στην µητέρα της που ζούσε στην Ξάνθη την φρίκη που έζησε στο σπίτι του θετού της πατέρα όπου έµενε ο αδελφός της, ξεδιπλώνεται στο Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Πατρών από το περασµένο Σάββατο, όπου κατέθεσαν η καταγγέλλουσα και η µητέρα της και την Τρίτη, όπου εξετάστηκαν οι υπόλοιποι µάρτυρες.

    Μάλιστα, ο δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Βασίλης Παπαδόπουλος, προσκόµισε στο ∆ικαστήριο ένα USB µε ηχογραφηµένη συνοµιλία, που φέρεται να είχε καταγραφεί κατά το επίδικο διάστηµα, µεταξύ της ανήλικης και του κατηγορούµενου. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούµενου, δικηγόροι Βάσω Πανταζή και Ηλίας Καραµπελιάς αµφισβήτησαν το υλικό αυτό, υποστήριξαν πως η κατηγορία σε βάρος του εντολέα τους είναι κατασκευασµένη, εστίασαν τις αντιφάσεις στις καταθέσεις που έχει δώσει, ενώ ζήτησαν να γίνει ειδική πραγµατογνωµοσύνη, να ληφθεί δείγµα φωνής της ανήλικης και του κατηγορούµενου για να διαπιστωθεί η πιστότητά του.

    Η Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να µην ληφθεί υπ’ όψιν το υλικό αυτό διότι είναι παρανόµως ληφθέν από το ∆ικαστήριο, το οποίο επιφυλάχθηκε για να αποφανθεί και η απόφασή του θα κοινοποιηθεί σήµερα, οπότε και συνεχίζεται η ακροαµατική διαδικασία. Οι µάρτυρες υπεράσπισης που εξετάστηκαν υποστήριξαν πως ο κατηγορούµενος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωµα και πως δεν είχαν αντιληφθεί τα περιστατικά που επικαλέστηκε η καταγγέλλουσα, ότι δηλαδή την έπαιρνε τη νύχτα για να πάνε στα χωράφια και εκεί ασελγούσε πάνω της. Η δίκη συνεχίζεται σήµερα µε την απολογία του κατηγορούµενου, µε την πρόταση της Εισαγγελέως και αναµένεται να εκδοθεί η απόφαση του ∆ικαστηρίου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαμπρός το έσκασε από τη γαμήλια δεξίωση – Εγκατέλειψε τη νύφη για την ξαδέλφη της λίγα λεπτά μετά την τελετή

    Η Kylie, μια γυναίκα από την Αυστραλία, εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική...

    Λεμονάτα μανιτάρια στο τηγάνι χωρίς λάδι

    Τα μανιτάρια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος...

    10 συμβουλές για να διατηρείτε τα ρούχα σας σαν καινούργια

    1. Πλένουμε λιγότερο – και πιο έξυπνα Δεν χρειάζεται να πλένουμε...

    Τα νοικοκυριά πετούν στα σκουπίδια 40 κιλά τροφίμων, αξίας 150 ευρώ τον χρόνο [γραφήματα]

    Τις τάσεις των καταναλωτών σε σχέση με θέματα προστασίας του περιβάλλοντος...