ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των σωμάτων ασφαλείας

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis
    Ξεκίνησε από χθες στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου), παράλληλα με τους ηλικιωμένους, και ο εμβολιασμός των σωμάτων ασφαλείας, με πρώτους τους αστυνομικούς.

     

    Ο σωστός προγραμματισμός των Εμβολιαστικών Τμημάτων και η συνέπεια εκ μέρους των πολιτών στην τήρηση των ραντεβού τους, έχουν ως αποτέλεσμα να εξοικονομηθεί χρόνος αλλά και δόσεις που επέτρεψαν την έναρξη του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.
    GYMALL
    Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Χαράλαμπος Μπακόπουλος σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και την Αστυνομική Διεύθυνση έχουν καταρτίσει πρόγραμμα εμβολιασμού για τους αστυνομικούς της περιοχής. Χθες μάλιστα διενεργήθηκαν οι πρώτοι.

     

    «Ημερησίως διενεργούμαι 90-95 εμβολιασμούς στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Μετρώντας πλέον τις δόσεις εμβολίου που έχουμε και αυτές που μας περισσεύουν από τους ηλικιωμένους αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό των αστυνομικών της περιοχής σε πρώτη φάση και ακολούθως τα μέλη των άλλων σωμάτων ασφαλείας» μας είπε ο κ. Μπακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ετοιμάζουν εντυπωσιακό σόου στο Αγρίνιο για τα χαλκούνια

    Μεγάλη Παρασκευή στο Αγρίνιο. Τα χαλκούνια κρατούν από την...

    Πάσχα 2024: Πάνω από 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης – Τι δείχνουν τα στοιχεία για άλλες χώρες

    Αναλυτικά τα στοιχεία της 22 Απριλίου 2024 του  Παρατηρητηρίου  Τιμών...

    Στην Πάτρα η Ελενα Κουντουρά

    Μια σύντομη στάση στην  Πάτρα για να πιει ένα καφέ με...