Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Μεσολογγίου: «Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους Ρομά»

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε χθες Σάββατο 30/11 στα ΤΕΠ του Ιδρύματος, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένστολος και να συλληφθούν τα δύο άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο.

    Το Σωματείο κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση από την παραβατικότητα των Ρομά.

    «Ζητάμε για μια ακόμη φορά η πολιτεία να δώσει λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με συχνές περιπολίες της αστυνομίας και ελέγχους», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

    Αναλυτικά:

    «Το Σάββατο βράδυ γίναμε μάρτυρες για πολλοστή φορά ενός σοβαρού περιστατικού στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου μας από μια ομάδα Ρόμα.

    Εντελώς απροκάλυπτα μπήκαν στα επείγοντα σε κατάσταση μέθης και ποιoς ξέρει τι άλλο και άρχισαν να επιτιθονται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Για καλή μας τύχη βρισκόταν στο χώρο 2 αστυνομικοί για άλλο λόγο ο ένας αστυνομικός επενέβη και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει με αποτέλεσμα ο Ρόμα να τον χτυπήσει άσχημα, ο αστυνομικός δέχθηκε χτυπήματα στο λαιμό στο πρόσωπο και στο πόδι.

    Έγιναν οι συλλήψεις και οι παραβατικοι αυτοί συμπολίτες μας θα πάνε στον εισαγγελέα.

    Η κατάσταση στο Νοσοκομείο μας έχει γίνει ανεξέλεγκτη από την παραβατικότητα της συγκεκριμένης ομάδας. Ζητάμε για μια ακόμη φορά η πολιτεία να δώσει λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με συχνές περιπολίες της αστυνομίας και ελέγχους.

    Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση να πηγαίνεις να κάνεις την δουλειά σου ,να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις σώος στο σπίτι σου. Τέλος να ευχηθούμε περαστικά στον αστυνομικό και να τον ευχαριστήσουμε για την αυταπάρνηση και επαγγελματισμό που έδειξε».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γραφικά εκκλησάκια της Αχαΐας – Ξεχωρίζουν για την μοναδική ιστορία τους (φωτο)

    Στο νομό Αχαΐας υπάρχουν αρκετά εκκλησάκια σε κάθε γωνιά...

    Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της

    Στη σύλληψη μιας 32χρονης καθηγήτριας Μουσικής σε γυμνάσιο για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή της προχώρησαν...

    Ρέιφ Φάινς: «Φέτες» σε ηλικία 62 ετών – Δείτε φωτογραφίες του από το γυμναστήριο

    Σε άψογη φυσική κατάσταση φαίνεται ότι διατηρείται ο Ρέιφ Φάινς διατηρώντας...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Μ. Σάββατο 19-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΠΟΛΥΞΕΝΗ χήρα ΝΙΚ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ (ΕΤΩΝ 85) Θανούσα κηδεύουμε το...