Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: “Δεν την μαχαίρωσε απλά, την ξεκοίλιασε” (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο γιος της γυναίκας που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της  στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

    Όπως ανέφερε «δεν είχανε ιδιαίτερα προβλήματα κάποιες φορές είχανε κάποιες λογομαχίες αλλά όλα ήταν στα φυσιολογικά πλαίσια».

    «Κάνεις δεν περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη αυτή η σχέση» πρόσθεσε.

    Ο αδερφός του τραυματίστηκε ελαφρά. «Εάν τον είχε βρει το μαχαίρι πιο κάτω θα θρηνούσαμε και αυτόν» τόνισε.

    «Ο άνθρωπος αυτός δεν την μαχαίρωσε απλά την ξεκοίλιασε» υποστήριξε ο γιός της καθώς όπως είπε δεν ήταν μια απλή μαχαιριά αλλά ο άνδρας είχε σκοπό  να την σκοτώσει.

    Το χρονικό 

    Το πρωί της Κυριακής, ένας 46χρονος σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού.

    Μάλιστα, ο γιος του ζευγαριού, που προσπάθησε να αποτρέψει τον 46χρονο Αλβανό να χτυπήσει με μαχαίρι την Ρομά γυναίκα του, τραυματίστηκε στην διάρκεια της συμπλοκής κατά την οποία έχασε την ζωή της η 60χρονη μητέρα του.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, στην διάρκεια του έντονου καυγά, δέχθηκε την θανάσιμη μαχαιριά στην προσπάθεια της να γλιτώσει το παιδί της από την μανία του 46χρονου

    Ο 29χρονος γιος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ενώ ο δράστης μετά το έγκλημα του, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...