ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 12χρονα έκαναν διαγωνισμό… ποιο θα πιει περισσότερο αλκοόλ! Στο Νοσοκομείο σε λήθαργο μαθητής

    Ημερομηνία:

    Σε κατάσταση λήθαργου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της Αμαλιάδας ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες κατανάλωσε ποσότητα τσίπουρου.

    Οι πληροφορίες του www.patrisnews.com αναφέρουν πως ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο προκειμένου να κάνει challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα.

    ICECAP

    Πάντα με τις ίδιες πηγές ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

    Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, στον Πύργο. To παιδί έχει ξεφύγει τον κινδυνο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βεγγαλικά και κροτίδες το Πάσχα: Συμβουλές για να προστατέψετε τα κατοικίδιά σας (βίντεο)

    Του Γιώργου Καρκατζελάκη Χιλιάδες κροτίδες και πυροτεχνήματα θα έχουν την...

    ΠΑΤΡΑ: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σήμερα Μεγάλο Σάββατο

    Το εορταστικό Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων της Πάτρας έχει ως...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 30ΧΡΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΕΡΕΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: “Μου ακουμπούσε το ερεθισμένο μόριό του στο κεφάλι μου”

    Μετά την τελεσίδικη καταδίκη του 53χρονου ιερέα που συστηματικά...

    Μαρία Πολύζου: «Έτρεξα για να φύγω από το σκοτάδι, σήμερα τρέχω για να τραβήξω άλλους στο φως»

    Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Πατρινή Μαρία Πολύζου....