Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαδρομή με τρένο – Διαρκεί 21 ημέρες και διασχίζει 13 χώρες!

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί στους λάτρεις των ταξιδιών με τρένο η μεγαλύτερη διαδρομή μέσω σιδηροδρομικού δικτύου, που διαρκεί πάνω από δύο εβδομάδες.

    Το μεγαλύτερο ταξίδι

    Η απόσταση που διανύει, είναι μεγαλύτερη από 11.600 μίλια, με τους φιλόδοξους ταξιδιώτες να θέλουν να δουν τα καλύτερα σε Ευρώπη και Ασία. Και όπως είναι αναμενόμενο, αφού ο συρμός περνάει από 13 χώρες, χρειάζονται άφθονο χρόνο, με τη διαδρομή να διαρκεί περίπου 21 ημέρες. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η Daily Express, το σιδηροδρομικό ταξίδι δεν είναι τόσο ακριβό όσο μπορεί κανείς να υποθέτει, με τους επιβάτες να χρεώνουν 1.350 δολάρια (1.065 λίρες ή 1.200 ευρώ).

    Το μεγαλύτερο ταξίδι με τρένο στον κόσμο ξεκινά από την πόλη Λάγκος, τη μεγαλύτερη πόλη στο δυτικό Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Πριν επιβιβαστούν, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε μια από τις πολλές παραλίες, να δουν τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς Ponta da Piedade ή να κάνουν μια βόλτα στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης.

    ICECAP

    Μόλις μπουν στο τρένο, οι επιβάτες θα πάνε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, πριν επισκεφθούν τη μικρή γαλλική κοινότητα Hendaye στη Χώρα των Βάσκων και το Παρίσι.

    Περνώντας από διάφορες πόλεις, οι τουρίστες στη συνέχεια φτάνουν στην Κίνα, όπου χρειάζεται στη συνέχεια να πάρουν ένα άλλο τρένο με κατεύθυνση το Λάος. Στη συνέχεια, θα αλλάξουν ξανά τρένο για να κατευθυνθούν προς την Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Αφού κάνουν μια τελευταία αλλαγή στο Padang Besar, μια μικρή πόλη στα σύνορα μεταξύ Ταϊλάνδης και Μαλαισίας, οι επιβάτες θα φτάσουν τελικά στη Σιγκαπούρη όπου το ταξίδι τους θα τελειώσει.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτ. Ελλάδα: «Παλεύω για το παιδί μου» – Ο πατέρας της 4χρονης Παρασκευής συγκλονίζει

    «Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που χαλάω, αλλά ο...

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα της δόνησης

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά...

    Τουρκία: Πολιτικοί κραδασμοί μετά το γερμανικό βέτο για τα Eurofighter – Πλησιάζει το τέλος Ερντογάν, λέει ο Ιμάμογλου

    Το βέτο της Γερμανίας στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία,...

    10 πράγματα που θα θέλαμε να είχαμε μάθει στο σχολείο

    Είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση στο σχολείο επικεντρώνεται συνήθως...