Ευρυδίκη: Όταν έκανα τους πρώτους δίσκους μου, ο σύζυγός μου ήταν 15 ετών

    Ημερομηνία:

    Για την σχέση της με τη διατροφή και τη γυμναστική μίλησε η Ευρυδίκη, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ακόμα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη και στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

    Όταν ρωτήθηκε για τα μυστικά ομορφιά της, η καλλιτέχνιδα απάντησε: «Δεν ξέρω, υπάρχουν μυστικά τελικά; Προσέχω τη διατροφή μου τόσο όσο. Δεν κάνω υπερβολές ούτε με τη διατροφή. Περνάω κάποιες φάσεις που προσπαθώ να είμαι πιο πειθαρχημένη και να προσέχω περισσότερο. Με τη γυμναστική δεν τα πάω καθόλου καλά, ποτέ δεν τα πήγαινα. Άρα κάποιες φορές αναγκάζομαι γιατί πρέπει, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου!».

    Μιλώντας για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, η Ευρυδίκη είπε ότι: «Ο σύζυγός μου ήταν θαυμαστής μου και έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή έχουμε μία σχετική διαφορά ηλικίας, κάποια χρόνια… Όταν ας πούμε εγώ ξεκινούσα τη καριέρα μου και έκανα τους πρώτους μου δίσκους, ο Μπομπ ήταν στην εφηβεία, ήταν 15 ετών. Άρα ήμουν η αγαπημένη του Ελληνίδα τραγουδίστρια και το έλεγε από τότε, ότι κάποια μέρα θα με παντρευτεί. Και το έκανε!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών με τουλάχιστον 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στο πλήρωμα περιπολικού του Λιμενικού και...

    Πάτρα: Κόβει πίτα ο Ανδρέας Τσώκος

    Σας προσκαλώ στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της...

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας στο Παράρτημα Πάτρας»

    Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για τα προβλήματα...

    Πάτρα: Συνεχίζονται τα Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

    Συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι τα Παραμυθομαγειρέματα του Θεατρικού...