Ραμόνα Βλαντή: «Τι να συγκρίνουμε την καριέρα της Κουλιανού με της Καγιά;»

    Ημερομηνία:

    Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια.

    Μεταξύ άλλων, η γνωστή fashion blogger ρωτήθηκε για την επιστροφή του GNTM, για τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για τη Βίκυ Κουλιανού, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να βρίσκεται στο ριάλιτι μοντέλων.

    f
    «Αχ, η γλυκούλα μου… κι αν δεν άξιζε η Βίκυ (Κουλιανού). Δυστυχώς, ζούμε σε μία χώρα που αυτό δουλεύει, το ποιον έχεις από πίσω σου. Έτσι παίρνουν τις θέσεις στα περισσότερα και την καταλαβαίνω», απάντησε η Ραμόνα Βλαντή.

    Και συνέχισε: «Είναι η μοναδική που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Είναι πρότυπο και θα έπρεπε να είναι στο GNTM. Οι άλλες που έχουν περάσει από εκεί δεν έχουν κρεμάσει ούτε τα ρούχα της Κουλιανού στις κρεμάστρες».

    «Τι να συγκρίνουμε την καριέρα της Κουλιανού με της Καγιά; Η μία είναι παγκόσμια και η άλλη εγχώρια. Η Βίκυ Κουλιανού ήταν μούσα του Versace, έχει κάνει Chanel, έχει κάνει Dior. Τι λέμε τώρα; Οι άλλες δεν έχουν περάσει ούτε απ’ έξω», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Γυναίκα που πέθανε χάρισε ζωή

    Το ΠΓΝΠ με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού ανακοινώνει την ολοκλήρωση...

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος Παλαιστίνιος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση

    Στη σύλληψη ενός 43χρονος Παλαιστίνιου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική...

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μηνιαία «σύνταξη» και η έπαυλη στη Μαδρίτη – Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Τζορτζίνα

    Η προσωπική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή...