Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Υποβλήθηκε σε τραχειοστομία

    Ημερομηνία:

    Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες των γιατρών να τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική αναπνευστική υποστήριξη δεν είχαν αποτέλεσμα, οπότε προχώρησαν σε τραχειοστομία. Πρόκειται για μια ιατρική πράξη που κρίνεται αναγκαία από τους γιατρούς για περιστατικά παρατεταμένης διασωλήνωσης, πλέον των 15 ημερών, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι λόγω αυτής.

    Ο 95χρονος ιεράρχης είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας στις 30 Δεκεμβρίου με συμπτώματα βαριάς ίωσης. Στις 3 Ιανουαρίου, κι έχοντας παρουσιάσει επιδείνωση, διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο.

    Στις 10 Ιανουαρίου, κι έπειτα από επιδείνωση της γαστρικής αιμορραγίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη διασωληνωμενος στη ΜΕΘ. Η κατάστασή του είχε κριθεί κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς, με επικεφαλής την καθηγήτρια Εντατικολογίας, κυρία Αναστασία Κοτανίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Παρουσία Χρηστίδη ο προσυνεδριακός διάλογος στη Δυτική Αχαΐα

    Ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε και στον Δήμο...

    Πάτρα: «Το σπίτι της Μπερνάντα Αλμπα» από τις 6/03

    Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και  Συνταξιούχων...

    Αχαΐα: Σπείρα κλεφτών δικύκλων, χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

    Δύο αδέλφια, ένας 20χρονος και ο 17χρονος αδελφός του,...

    Δυτική Αχαϊα: Επιμένει ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την επέκταση του φράγματος Πηνειού για τους αγρότες της περιοχής

    Υπόμνημα με τα επείγοντα αιτήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού...