Αρίνα Σαμπαλένκα: Σάλος για βίντεο που τη δείχνει να «ουρεί» στο βραβείο για τη 2η θέση στο Australian Open

    Ημερομηνία:

    Σάλος έχει ξεσπάσει από τις εικόνες που δείχνουν την Αρίνα Σαμπαλένκα και μέλη της ομάδας της να προσποιούνται ότι… ουρούν πάνω στο βραβείο για τη 2η θέση στο Australian Open.

    Στο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί λίγο μετά την ήττα της Σαμπαλένκα με 2-1 σετ από την Μάντισον Κις στον τελικό του αυστραλιανού όπεν, φαίνονται η Σαμπαλένκα, ο Έλληνας σύντροφός της Γιώργος Φραγκούλης και ο γυμναστής της, Τζέισον Στέισι, να κάνουν κινήσεις με τη λεκάνη τους σαν να «ξαλαφρώνουν» πάνω στο βραβείο.

    ICECAP

    Η κίνηση αυτή από το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απουσία σεβασμού από τη Σαμπαλένκα.

    «Πόσο ασεβές», «πόσο αηδιαστική πράξη. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και δημόσια απολογία για την απαράδεκτη κίνησή τους», «τελείως λάθος. Ακόμα και αν κάνουν πλάκα», «ευτυχώς που δεν κέρδισε», «καμία φινέτσα, ασέβεια από τη Σαμπαλένκα και την ομάδα της» ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

    Η Σαμπαλένκα σε δηλώσεις της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση.

    «Πιστεύω ότι όταν φτάνεις στους τελικούς, ή θα κατακτήσεις τον τίτλο ή τίποτα. Κανείς δεν θυμάσαι τον φιναλίστ. Κανείς δεν βάζει δίπλα στο όνομα του νικητή το όνομα του φιναλίστ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι πολίτες θα παίρνουν ένα ενοίκιο κάθε Νοέμβριο

    Την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης συνολικού ύψους 1,1 δισ....

    Καινούργιου: «Η Ναταλία Γερμανού κάθε χρόνο έβαζε πλάτη για να μείνει η Εβελίνα Νικόλιζα»

    Μετά τα σχόλια της Εβελίνας Νικόλιζα για τη Ναταλία...

    Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα στην Ιταλία: Επί ποδός αστυνομία, στρατός και δύτες

    Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου...

    Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου Αιγείρας

    Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Αιγείρας που αντιμετωπίζει...