ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ολα όσα συνέβησαν με την τραγωδία στην Πάτρα και τον θάνατο του 20χρονου – Η μητέρα του μιλά και συγκλονίζει

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία στην Πάτρα με 20χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ) στο Τμήμα Διοικητών Επιστημών και Τεχνολογίας, που  προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα και εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Ρίου.

    ICECAP

    Μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο φοιτητής δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Ο 20χρονος διέμενε στη φοιτητική εστία σου Κουκούλι, όπου επικρατεί αναστάτωση μετά το περιστατικό. Μάλιστα άλλοι φοιτητές ζητούν μέτρα προστασίας από τους γιατρούς.

    Ήδη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και στο πλαίσιο αυτό  έχουν κληθεί οι 40 φοιτητές που εξετάζονταν μαζί του χθες, ο καθηγητής που τον εξέτασε ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη,  οι καθαρίστριες, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του. Ο άτυχος νεαρός είεχε καταγωγή από την Αθήνα και διέμενε στην εστία μαζί με την αδελφή του. Υπέστη βαρύ σηψαιμικό σοκ εξαιτίας της μηνιγγίτιδας.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Dragon Fruit από την Καλαμάτα – Στην Κυπαρισσία τα πιο πρώιμα καρπούζια στην Ευρώπη

    Η εύφορη γη της Μεσσηνίας παράγει πλήθος προϊόντων αλλά...

    Ποια είναι τα τρία ζώδια που φαίνεται να ομορφαίνουν χρόνο με τον χρόνο

    Αν η αλλαγή είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μυστικό της νεότητας,...

    Τρία workout που κάνουν θαύματα στη λίμπιντο

    Τα επίπεδα της λίμπιντο δεν είναι ποτέ σταθερά σε...