Έκοψε πίτα ο Συνεταιρισμός Ράδιο Ταξί Πάτρας 18300 – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή το απόγευμα, μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας καθώς και ο αγιασμός του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ 18300.

    Επίσης παραβρέθηκαν μέλη του προεδρείου του Σωματείου ιδιοκτητών ταξί, του Καταναλωτικού συνεταιρισμού ταξί, του Σωματείου οδηγών ταξί, οι χειρίστριες του συνεταιρισμού μας και πολλά μέλη με της οικογένειές τους.

    Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ 18300 είναι ο πρώτος συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στην πόλη της Πάτρας και με τα περισσότερα ενεργά μέλη που εξασφαλίζουν στους πολίτες της πόλης μας, στους φοιτητές αλλά και σε όποιον επισκεφτεί την πόλη μας γρήγορη και ασφαλή μεταφορά.

    Φλίγκος

    Η νέα διοίκηση του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παραβρέθηκαν και να υποσχεθεί στα μέλη του αλλά και στο επιβατικό κοινό της πόλης μας ότι θα προσπαθήσει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο υπηρεσιών προς όλους και εύχεται καλή χρονιά και υγεία σε όλους.

    Ταξί Ταξί

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nτουμπάι… οι παραλίες της Αττικής – Ξαπλώστρα 320 ευρώ με κράτηση και dress code

    Το μπάνιο στη θάλασσα στην Αττική κοστίζει πλέον όσο ένα αεροπορικό...

    Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα

    Κανονικά λειτουργούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα (09/06)...

    Τα τέσσερα ζώδια που μεγαλώνουν εκπληκτικά παιδιά

    Κάθε ζώδιο προσεγγίζει διαφορετικά την ανατροφή των παιδιών του....

    Εξωτερικό επιλέγουν οι Έλληνες για διακοπές

    Aπό τα πιο οικονομικά ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη ή τη Βουδαπέστη μέχρι...