Eurovision 2025: Το τραγούδι «Αστερομάτα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό

Ημερομηνία:

Με το τραγούδι «Αστερομάτα» η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο Διαγωνισμό της Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας, ύστερα από τον Εθνικό Τελικό.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Υπόσχομαι να σας κάνω υπερήφανους! Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένη η Klavdia.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβαν δύο αγαπητοί Έλληνες καλλιτέχνες, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι δύο τραγουδιστές άνοιξαν τη βραδιά με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και μελών της Χορωδίας της ΕΡΤ, ερμηνεύοντας τρία εμβληματικά τραγούδια: το «Waterloo» των ABBA, το «Hold Me Now» του Johnny Logan και το «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», με το οποίο η Μαρινέλλα εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ελλάδα στη Eurovision.

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σε δημοπρασία το διάσημο τσεκούρι του Τζακ Νίκολσον από την «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η τιμή του

Το τσεκούρι που σκόρπισε τον τρόμο στην κινηματογραφική «Λάμψη»...

Σκληρή απάντηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου σε “χαιρέκακο” δημοσιεύμα της “Πελοποννήσου”

Δήλωση Χριστίνας Αλεξοπούλου σχετικά με δημοσίευμα για τον Οδοντωτό Θεωρώ...

Πάτρα: Για μία ακόμη φορά λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο ΟΠΑΠ

Για μία ακόμη φορά το πρακτορείο allwyn ΟΠΑΠ στη...