ΠΑΤΡΑ: Κινδυνέψαμε να τη χάσουμε, την επανέφεραν 5 φορές, λέει ο πατέρας της 14χρονης που τραυματίστηκε πέφτοντας από βυτιοφόρο

    Ημερομηνία:

    Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή η 14χρονη Ελένη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά την πτώση της από βυτιοφόρο στο Καλαμάκι Ωλενίας.

    Η 14χρονη έπειτα από δύσκολα χειρουργεία κατάφερε να βγει νικήτρια κι ο πατέρας της Αντώνης Κουνέλης μίλησε για το θαύμα που περίμενε η οικογένεια και οι γιατροί.

    «Έγινε το θαύμα που περιμέναμε, σύμφωνα με τον χειρουργό κ. Ραφτόπουλο. Κινδυνέψαμε να τη χάσουμε την κόρη μου, οι γιατροί χρειάστηκαν να της κάνουν ανάνηψη 5 φορές στο πρώτο χειρουργείο αλλά Δόξα το Θεό, πήγαν όλα πολύ καλά» λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της μικρής Ελένης.
    Φλίγκος

    Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

     

    GLEARNET

    Την ίδια ώρα και ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε  για τη μικρή Ελένη: «Το κοριτσάκι έχει επανέλθει πλήρως. Ήδη έχει ζητήσει ένα κινητό τηλέφωνο και το απόγευμα απ’ ότι φαίνεται θα έρθει σε ένα όμορφο κουτί και θα κάνουμε ένα μικρό πάρτι».

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...