ΠΑΤΡΑ: Επιστολή-παρέμβαση των εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” για τη διασπορά του κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    Στην επιστολή αναφέρεται:

    Στα πλαίσια των πρόσφατων παρεμβάσεών μας για τα συμβαίνοντα στην Α΄ Παθολογική, είχαμε κάνει τρείς επισημάνσεις που οι αρμόδιοι δεν τις έλαβαν καθόλου υπόψιν τους και ειλικρινά αναρωτιόμαστε γιατί; Επισημάνσεις που θα έβαζαν τέλος στην διασπορά, που δυστυχώς συνεχίζεται.

    Μιλούσαμε για τον μονόδρομο της αναστολής της λειτουργίας της κλινικής και την μεταφορά της εφημερίας της στο ΠΠΝΡΙΟΥ, με παράλληλη καραντίνα όλου του δυναμικού της και βεβαίως απολύμανση με κενή την κλινική και όχι τμηματικά και με τους ασθενείς εντός. Δυστυχώς αυτά δεν τηρήθηκαν, – παρά και τις σχετικές εντολές που δόθηκαν από την 6ης Υ.Πε, που αντιλήφθηκε απ΄ ότι φαίνεται όπως όλοι μας, το κενό και την σχετική αδυναμία των διοικούντων,- εφαρμόζοντας δυστυχώς ημίμετρα, που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.

    Η κλινική συνέχισε την λειτουργία της, προσθέτοντάς της και άλλους ασθενείς, με το προσωπικό που εργαζόταν και όταν είχαμε τα κρούσματα και το χειρότερο με ενισχύσεις από την ΜΕΘ COVID, κίνηση απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη. Με αποτέλεσμα Και άλλα νέα κρούσματα, σε έναν ακόμη ασθενή και έναν ακόμη εργαζόμενο το πρωϊ της 25ης του Γενάρη και τέσσερις ακόμη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 2 Ιατρούς και 2 Εργαζόμενους και ένας Ιατρός ακόμη την επόμενη, διασπορά που ανεβάζει τα κρούσματα σε ότι αφορά μόνον το δυναμικό μας στα 46, εργαζόμενοι που συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά παρά τα συμβαίνοντα στον χώρο τους και τα συμπτώματα που είχαν, όπως συνεχίζουν να εργάζονται ΟΛΟΙ τους εκτός από τους νοσούντες Συναδέλφους μας στους οποίους ευχόμαστε περαστικά, δεδομένου ότι η λέξη καραντίνα για τους Διοικούντες του Νοσοκομείου μας και όχι μόνον, σε ότι αφορά το Νοσηλευτικό μας προσωπικό, ακόμη και σ΄ αυτόν τον χώρο και υπ΄ αυτές τις συνθήκες δυστυχώς τους είναι παντελώς άγνωστη.

    Γι΄ αυτήν λοιπόν την πρακτική, που σαφώς μας προβληματίζει και μας εξοργίζει, επισημαίνουμε ότι: Σε όλες τις υπηρεσίες, όπου υπάρχουν κρούσματα, ακόμη και στις Διοικητικές μας υπηρεσίες και όχι μόνον, οι εργαζόμενοι του περιβάλλοντός τους βγαίνουν αμέσως σε καραντίνα, εκτός από το Νοσηλευτικό μας προσωπικό, όπου επιβάλλεται και εκ του αποτελέσματος ήταν απαραίτητο και αναρωτιόμαστε γιατί ; Είναι δυνατόν παρά τα κρούσματα οι εργαζόμενοι σ΄ αυτόν τον χώρο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤHΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝH ΜΑΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑ(ΡΕΝΑ) ΧΗΡ. ΑΝΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ {ΕΤΩΝ 82 } ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάρνηθα κοντά στο καταφύγιο Μπάφι – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της...

    Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεση

    Βυθίζεται, σύμφωνα με την επιχείρηση «Ασπίδες», το ελληνικών συμφερόντων...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα περιστατικά βίας στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου! Θα χτυπούσαν γιατρό

    Νέο περιστατικό βίας σε βάρος υγειονομικού προσωπικού σημειώθηκε στο...