Πάτρα: Στο τέλος του ’25 η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του Λαδοπούλου

    Ημερομηνία:

    Θετικά είναι τα μηνύματα για την πορεία του έργου της ανάπλασης του Λαδόπουλου παρά τα δημοσιεύματα για «καμπανάκι» της Κομισιόν.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο που μίλησε στον MAX fm και τον Γιάννη Γεωργόπουλο στο τέλος του 2025 θα είναι έτοιμη η σύμβαση.

    «Είμαστε στην τελική φάση του ανταγωνιστικού διαλόγου. Μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουμε σύμφαση. Με την χρηματοδότηση δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, πάντα θα υπάρχουν γραφειοκρατικές εκπλήξεις που μπορεί να μας πάνε πίσω στο χρονοδιάγραμμα όμως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε αυτά που έχουμε πει.

    Το έργο θα προχωρήσει κανονικά, η χρηματοδοτική ομπρέλα το καλύπτει. Έχουμε λάβει εκείνα τα μέτρα ώστε να μην έχουμε χρηματοδοτικά προβλήματα.

    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συμβούλιο του Δήμου ώστε να παραχωρηθεί όλο το πακέτο προκειμένου να προχωρήσει το έργο».

    Ακούστε το ηχητικό:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου τιμά τον Ναυπάκτου Ιερόθεο

    Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, εκτιμώντας την προσφορά του...

    ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ FUNDS: Μητέρα ένστολου από την Πάτρα έχασε το σπίτι της καθώς την θεωρούσαν…. αγνώστου διαμονής!

    Αγριεύουν τα πράγματα και πληθαίνουν οι καταγγελίες για καταχρηστικές...

    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Πάτρας από τους Οθωμανούς

    Τo Σαββατοκύριακο 1-2 Νοεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση...