ΑΧΑΙΑ: Βρέφος με κορονοϊό σε παιδικό σταθμό! ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

    Ημερομηνία:

    Απολύμανση προληπτικά πραγματοποιήθηκε από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ακράτας.

    Συγκεκριμένα, οι γονείς φιλοξενούμενου βρέφους στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ακράτας ενημέρωσαν πως είναι θετικοί στον κορονωϊο. Από πλευράς ΝΠΔΔ ενεργοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες  βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και παράλληλα προληπτικά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής απολύμανση σε όλους τους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

    Ο Σταθμός θα λειτουργήσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τα παιδιά και τους εργαζόμενους.

    «Παραμένουμε σε εγρήγορση με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βουλή: Ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέλαβε πρόεδρος της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Με την εκλογή προεδρείου ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής...

    Μικέλε Μορσέλλι: Ποιος είναι ο 42χρονος που κληρονόμησε 60 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζόρτζιο Αρμάνι

    Ο Τζόρτζιο Αρμάνι φρόντισε να καθορίσει με λεπτομέρεια την τύχη της...

    Πάτρα: Πένθος στην οικογένεια του Περικλή Βασιλόπουλου

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για τον θάνατο της Βασιλικής Ποταμιάνου....

    ΣΟΚ! Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Σίμος Κανέλος

    Βαρύ είναι το πένθος στο Ζευγαράκι για τον θάνατο...