Ολυμπιακός: Ελ Κααμπί και Όρτα «τρέχουν» για τη ρεβάνς με την Μπόντο Γκλιμτ

    Ημερομηνία:

    Αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον επαναληπτικό με τη νορβηγική ομάδα κάνουν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Αντρέ Όρτα. 

    Ο Ολυμπιακός δέχτηκε βαριά ήττα στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 και πλέον ψάχνει ένα -μίνι- θαύμα στη ρεβάνς για να περάσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

    ICECAP

    Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ευελπιστεί ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχει δύο επιπλέον σημαντικά όπλα, τους Ελ Κααμπί και Όρτα.

    Τόσο ο Μαροκινός επιθετικός, όσο και ο Πορτογάλος μέσος πήγαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στο Ρέντη κι ακολούθησαν θεραπεία, μαζί και ο Ντάνι Γκαρθία, κάνοντας αγώνα δρόμου (οι δύο πρώτοι) για να είναι έτοιμοι στο ματς της προσεχούς Πέμπτης (13/3). Όσο για τον Ισπανό μέσο, θα επιστρέψει στη δράση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγορά εργασίας: Μειώνονται οι 30ρηδες, αυξάνονται οι 65ρηδες

    Γκριζάρει επικίνδυνα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια

    Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα...

    Θέρμο: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων

    Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ...