Άγρια επεισόδια στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου – Εξαγριωμένοι συγγενείς ασθενή επιτέθηκαν σε γιατρούς και αστυνομικούς

    Ημερομηνία:

    Σκηνές ακραίας βίας εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όταν ομάδα περίπου 15 Ρομά επιτέθηκε σε γιατρούς και αστυνομικούς, τραυματίζοντας πέντε άτομα.

    Φλίγκος

    Όλα ξεκίνησαν όταν ασθενής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει μάχη για να τον σταθεροποιήσει. Ξαφνικά, οι συγγενείς του ασθενούς αντέδρασαν βίαια, βάζοντας στο στόχαστρο τον γιατρό που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με ύβρεις, απειλές και σωματική βία μέσα στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

    ICECAP

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να αποκαταστήσουν την τάξη, όμως οι επιτιθέμενοι στράφηκαν και εναντίον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός δέχθηκε άγρια χτυπήματα και έπεσε στο έδαφος, ενώ η ένταση επεκτάθηκε και στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, την ώρα που προσπαθούσε να μεταφέρει τον ασθενή σε νοσοκομείο.

    Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών, ενώ σχηματίζεται δικογραφία για τα σοβαρά αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κυνηγάει μάγισσες ο Κώστας Σβόλης

    Εγραψε ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος: Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη,...

    Εμπόδιο ή σύμμαχος η αυτοϊκανοποίηση στο γάμο; Μία ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί πότε υπάρχει πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8a%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7/

    Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν να «ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως» σε τυχόν επίθεση των ΗΠΑ ή του Ισραήλ

    Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού του Ιράν,...

    Τέλειες τηγανητές πατάτες με την αλάνθαστη τεχνική των 2 σταδίων

    Αν συμφωνήσουμε πως οι τέλειες τηγανητές πατάτες είναι τραγανές απ’ έξω...