Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Δεν έπρεπε να μπαίνει κανείς στο δωμάτιο, εκτός από τους στενούς συγγενείς»

Ημερομηνία:

Τον Ιανουάριο η Μαρινέλλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία» και επέστρεψε στο σπίτι της ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες νοσηλείας. Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σήμερα (16/3) στους «Weekenders», εξήγησε πως ασθενείς όπως η σπουδαία ερμηνεύτρια αισθάνονται διαφορετικά όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους και ανέφερε τους λόγους. Ακόμα, είπε ότι με την βοήθεια των φυσικοθεραπευτών μπορούν να επανέλθουν και δήλωσε ότι η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εισπράττει την αγάπη του κόσμου.

«Όλοι οι ασθενείς αυτοί, σιγά σιγά πηγαίνοντας στο σπίτι αισθάνονται τελείως διαφορετικά. Αλλάζει καταρχάς η ψυχοσύνθεσή τους. Είναι σε οικείο περιβάλλον, με τους δικούς τους ανθρώπους, με τα πράγματά τους γύρω. Σιγά σιγά, θέλουν τον χρόνο τους και με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών μπορούν να επανέλθουν.

«Πρέπει να τους δίνουμε ένα περιθώριο και σιγά σιγά θα επανέλθουν. Προσωπική εικόνα απαγορευόταν να έχω γιατί όλοι έχουμε ιώσεις. Δεν έπρεπε να μπαίνει κανείς στο δωμάτιο, εκτός από τους στενούς συγγενείς, γιατί δεν βοηθάμε. Το ίδιο και στο σπίτι», συνέχισε.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σαν χθες… δολοφονήθηκε ο Αστυνομικός από τα Αραχωβίτικα! Μόλις 26

Ο Αστυφύλακας Ιωάννης Βάρης γεννήθηκε το 1965 στα Αραχωβίτικα...

Αυστηροί έλεγχοι σε αλυσίδες με delivery μετά την υπόθεση της Pizza Fan, στο μικροσκόπιο τα «κεράσματα»

Η παραγγελία φεύγει από το κατάστημα, το φαγητό φτάνει...

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος

Την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωστοποίησε,...