Πάτρα: Πέντε συλλήψεις μαθητών για τον τραυματισμό του 14χρονου σε challenge – Δικογραφία και σε βάρος καθηγητών

    Ημερομηνία:

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού του 14χρονου μαθητή, κατά τη διάρκεια challenge, σε Γυμνάσιο της Πάτρας.

    Η Ασφάλεια Πατρών προχώρησε στη σύλληψη πέντε 15χρονων μαθητών και στην ταυτοποίηση ενός ακόμη, για τον τραυματισμό του συμμαθητή τους.

    Η εισαγγελία έχει αναλάβει την εποπτεία της έρευνας και απέδωσε την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήμπορο να αντιδράσει άτομο.

    ICECAP

    Παράλληλα, από “κόσκινο” θα περάσουν και οι καθηγητές που όφειλαν να επιτηρούν τους μαθητές στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος καθώς δόθηκε εντολή για σχετική έρευνα, με σχηματισμό δικογραφίας στην περίπτωση αυτή για σωματική βλάβη από αμέλεια.

    Τι υποστηρίζουν οι συλληφθέντες μαθητές

    Οι πέντε μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και πρόκειται για ανήλικους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται κατηγορηματικά στην κατάθεσή τους ότι είχαν σκοπό να τραυματίσουν τον 14χρονο, προσθέτοντας πως συμμετείχε στο παιχνίδι – πρόκληση με την θέλησή του.

    Την υπόθεση χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή το έμπειρο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με τον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπόθεση Μουρτζούκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης του Νίκου Καρακούκη από την τριμελή επιτροπή

    Στην απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης του διακεκριμένου ιατροδικαστή Νίκου...

    Στη κορυφή της Ευρώπης η Αγγελική Παπαμιχαήλ των Warriors Πάτρας

    Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων...

    Φωκίων Ζαΐμης: Μνημόνιο Συνεργασίας με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου

    Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, όπου...

    Πέτρος Γαϊτάνος: Το γονίδιο παίζει ρόλο στην εμφάνισή μου

    Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε ερώτηση που δέχτηκε για το...