Τραγωδία στο λιμάνι Ηρακλείου: Νεκρός οδηγός ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στο Λιμάνι Ηρακλείου νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου μετά από πτώση οχήματος στη θάλασσα, με έναν άνδρα να ανασύρεται από το όχημα νεκρός μετά από επιχείρηση ανάσυρσής του.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στη θάλασσα μεταξύ των πλοίων της γραμμής για Πειραιά, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα.

    Αμεσως σήμανε συναγερμός και λίγα λεπτά αργότερα, βούτηξε στο νερό δύτης κι ανέσυρε έναν άνδρα νεκρό. 

    Στο σημείο επικράτησε από την πρώτη στιγμή έντονη αναστάτωση καθώς ήταν πολλοί οι πολίτες που λόγω των εορτών αλλά και της καλοκαιρίας βρίσκονταν στο λιμάνι.

     Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία διερευνώνται καθώς προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για το γεγονός ότι ο οδηγός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα και κατέληξε στο νερό, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζελένσκι: Νέα τριμερής συνάντηση Ουκρανίας, ΗΠΑ και Ρωσίας στο Αμπού Ντάμπι στις 4 Φεβρουαρίου

    ΗΠΑ, Ρωσία και Ουκρανία αναμένεται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι του...

    Απίθανο σκηνικό σε αγώνα πυγμαχίας: Αθλητής δέχθηκε μπουνιά και του έφυγε η περούκα

    Στη Νέα Υόρκη σε αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Τζάρελ Μίλερ και...

    Σία Κοσιώνη: «Ο Ιανουάριος ήταν δύσκολος αλλά τα καταφέραμε» έγραψε για την περιπέτεια υγείας της

    Η Σία Κοσιώνη αναρρώνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όπως φαίνεται μετράει...

    Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός

    Συναγερμός σήμανε την Κυριακής 01.02.2026, για σορό που εντοπίστηκε από περαστικό...